En ny måde at tjene penge Online

Du har set på e-mail som denne e-mail før med en liste over 5 til 10 personer på en liste og du skal betale paypal emailen $1 bump verste og tilføje dit navn til bunden af listen. Hvis du tænker over det, det lyder som en rigtig god idé. men der er et problem ikke alle er ærlige de blot tilføje deres navn til listen eller selv sætte det øverst og sende det ud i håbet om det vil bringe i nogle penge.

DET ER NU ÆNDRET MED MYMONEYLISTS.COM

mymoneylists.com er en samling af lister følgeskab af flere mennesker. mymoneylists.com køres hjemmeside baseret og du kan slutte sig til nogen liste, du ønsker. Men for at føje dit navn til listen, skal du betale top børsnoterede brugernavnet eller du ikke får tilføjet. De håndhæve spille ÆRLIGT og retfærdigt styre.

Der er absolut ingen fangst, det var det. mymoneylists.com ure over hver liste for at sikre alt er på op og op og ingen kan snyde systemet, hvis du ikke betaler du ikke kan deltage i en liste.

Det er helt sikkert værd $6,22 og 6 minutter for at sende det. Dette program virker, alt du skal gøre er prøve det, og spilde nogle lomme forandring. Du kan finde $6,22 liggende omkring huset. Der er absolut intet du kunne tabe. Følg bare de 3 grundlæggende trin nedenfor for at gøre tusindvis i bare et par dage, uger eller måneder, det hele afhænger af hvor mange indlæg af dette brev du sætte på opslagstavler eller sende den som e-mail.

Bemærk: Jeg siger ikke dette vil gøre alle 800 grand men lad os sige selv om 1 person ud af 200 forsøger dette program, du stadig vil gøre 40.000 dollars overalt fra 1 måned til 6 måneder max!

Du kan også kopiere dette brev og e-mail den til nogle af dine venner og bekendte bare husk at ændre det? SL = at du Opstilling-tal. Det er en garanti for, at nogle af dem vil være interesseret og give det en chance. Jo mere gør de, jo mere du gøre i det lange løb.

INSTRUKTIONER:

1. gå til ressource link nederst på denne side tilmelding til en konto og overføre penge med paypal

Når midlerne er i din konto tilmelde denne liste

Det er helt sikkert værd $6,22 og 6 minutter for at sende det. Dette program virker, alt du skal gøre er prøve det, og spilde nogle lomme forandring. Du kan finde seks dollars og 22 cents liggende omkring huset. Der er absolut intet du kunne tabe. Følg bare de 3 grundlæggende trin nedenfor for at gøre tusindvis i bare et par dage, uger eller måneder, det hele afhænger af hvor mange indlæg af dette brev du sætte på opslagstavler eller sende den som e-mail.

Aktuelle liste:

Stedet og bruger

1. marky5

2. ladiesMan

3. hotstuff

4. sexyDevil

5. b4y2

2. efter at deltage i listen mymoneylists.com sende de automatisk $5 til toppen listen Brugernavn de derefter fjernet sit Brugernavn fra listen og flyttet alle andre op ét sted og tilføje dit Brugernavn for at spotte 5 eller spot 10 afhængigt af hvor stor en liste du har tilmeldt dig. Efter tiltrædelsen listen gå til min konto side og vælg den mine lister link og klik på de salgsfremmende skabeloner denne side er din personlige skabelon til din liste. Kopier den og Gem den til en fil.

3. efter at have afsluttet vejledningen tage denne brevskabelon og gå til (Google, Yahoo) og type i (at gøre penge Message boards, penge opslagstavler, fora, gratis penge fora eller penge noget i retning af fora). Nu begynde udstationering din kopi af denne besked mindst 200 gange til så mange unikke message boards, som du kan, eller mere. Jo flere gange du skrive dette på en unik bord, jo flere penge du vil gøre.

Du kan sende din besked til så mange folk du kan men husk, jo mere du post og e-mail-jo flere penge du gøre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.