Giclee udskrivning: Gør det selv eller Outsource?

Fotografer, samt malere har indset udskrivning på forskellige papirer til giclee indtægtspotentiale. Giclee er brugen af høj kvalitet inket maskiner til at fremstille papirbilleder, der vil stå krav til kvalitet og tid.

Afhængigt af antallet af forventede output samt finansielle, tekniske og tid ressourcer, en beslutning om at købe en maskine eller outsource behov skal tages i betragtning. Det positive aspekt af at gå i huset er indlysende: du kan udskrive når som helst du ønsker. Også, bortset fra den tid, omkostningen ved at producere en giclee er begrænset til materialer og en servicekontrakt, når garantien udløber.

På den anden side er der ulemper: den indlysende investeringer for at købe hardware såsom en digital kamera, scanner, computer, printer etc. Til at producere store format giclees, kan dette omsættes til titusinder af dollars. Hvad er mere vigtigt er indlæringskurve, der er stejle: Jeg har været en professionel billedskærer i 15 år og jeg er stadig lære. Endelig, giclee produktion er tidskrævende både med fil forberedelse samt trykning, selv… Tro ikke hype af sælgere og fabrikanter, der fortæller dig, at farve matchende software og profilering har gjort farve arbejde let. Det er ikke let: nøjagtige farvekorrigeringer kræver dygtighed som ekspert brug af farve lag og Photoshop maskering teknikker. Hvis du stræber efter præcis farvetilpasning, forventer at investere år på at lære sådan. Selvfølgelig kan en person ansættes i huset. Dygtige farve teknikere kommer til en pris, og er ikke let at finde. En anden overvejelse er, hvor ofte maskinen vil blive kørt.

Disse printere kan ikke lide at site ubrugte dage. Dyserne vil tilstoppe og det vil koste penge i trykfarver til at skylle dem.

Et ekstremt eksempel er Iris, som vil blokere alvorligt selv natten over og dyserne skal tømmes manuelt med vand.

Hvis du er en kunstner eller fotograf med masser af tid til overs, villige til at investere penge og mange timer kan du blive en kandidat. Jeg tror, at hvis jeg var en maler jeg ville hellere male end lege med et bjerg af digitalt udstyr. Vores klienter er alle travle fagfolk, der klogeligt har valgt at investere deres tid på at skabe kunst og går ud for at markedsføre og fremme deres arbejde.

Hvis du beslutter at outsource, er der grundlæggende to muligheder. Du kan gå med en fuld service giclee udskrivning selskab, der vil scanne, farve korrekte og bevis for dit arbejde. Det er den dyreste vej at tage, fordi du betaler ikke kun for udskrivning, men tiden er involveret i farvekorrektion og korrektur. Oprettet gebyrer og ekstramateriale er fælles sted med denne indstilling.

Hvis du er klar til at udskrive filer, fordi du er skærmkorrektur og har god farve ledelseskvalifikationer, express tjenester, der appellerer til kvalificerede kunder, vil producere udskrifter med det samme udstyr og materialer til rådighed fra fuld service-virksomheder.

Mange websteder tilbyder en masse information om giclee udskrivning proces. Tage sig tid til at udforske dem. og beslutte, hvilke avenue at tage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.