Hvad du behøver at vide om elevationssenge

Elevationssenge giver dig mulighed for nemt at komme ind og ud. Ved at skubbe en sengekant opad kan du eksperimentere med forskellige højder, positioner og justere højden efter dine præferencer. En forhøjet madras kan bruges ved at hæve det område, hvor dine ben hviler. En tre- til fire-positions justerbar base er den bedste mulighed for at hæve din seng. Du bør justere det langsomt for at få den bedst mulige hvile.

En elevationsseng kan lindre smerter i ryg, nakke og hoved. Det er vigtigt at veje fordele og ulemper ved hver type seng, inden du køber den. Hvis et par ønsker at dele en madras, kan de vælge en separat model med separate madrasser. Du kan også sætte dine senge op separat med en elevationsseng. Du bør stadig konsultere din partner, før du køber en højseng.

Et par vil elske en udsalg elevationsseng, fordi den giver dem mulighed for at justere deres ryg, ben og fødder. Funktionen hjælper par med at slappe af og giver mulighed for intime øjeblikke som f.eks. En elevationsseng i dobbelt højde måler 180 x 200 cm i areal, mens en model med enkelt niveau har en smal ramme og en enkelt platform. Enkelt-niveau senge har en bredde på 160×200 cm, men dobbeltsenge skal måle mindst firs tommer.

En elevationssengs fasthed vil variere afhængigt af brugerens kropsvægt. En pocketfjeder med medium styrke er bedst til personer under 75 kilo, mens en pocketfjeder med fastfasthed og høj tæthed vil passe til dem, der er over 95 kilo. For tungere brugere er en fastere multi-lommeseng bedre. Du kan justere fastheden og komforten af ​​din elevationsseng fra sengefabrikken efter din vægt

Du bør overveje tætheden, når du køber en elevationsseng til din elskede eller dig selv. En elevationsseng bør have fjedre, der er fastere end en standardmadras. Fjederens tæthed vil blive påvirket af personens vægt, så sørg for at måle din krop inden du køber en madras. Det er vigtigt at kende dine personlige behov, og hvad elevationssenge kan gøre for dig.

Madrassens fasthed vil være bestemt af den enkeltes vægt. Dette er en vigtig faktor, fordi din vægt kan påvirke fjedrenes tæthed. Din vægt skal tages i betragtning, når du justerer fjederdensiteten. Du bør vælge pocketfjedre med medium styrke, hvis din vægt er under 75 kg. Solid-state multipocket fjedre er bedst til personer mellem 75 og 95 kg.